Wie zijn wij

De kamers voor onze eigen kinderen hebben wij met veel liefde, zorgvuldigheid, passie en creativiteit ingericht. Hier kregen we veel leuke reacties op van vrienden. Allemaal even enthousiast.

 

“Ik heb daar zelf geen tijd voor”, “Ik heb daar geen kijk op hoor.” of “Alles erg leuk, maar dat inrichten… ik vind er zelf niets aan” waren veel gehoorde kreten en uiteindelijk vaak de vraag “Kun jij mij helpen?”. Daar wilden wij iets mee. Et voilà. Daar ontstond Firma Fiep! Een vernieuwend concept waarbij inrichten, stylen, samenwerken en mensen blij maken centraal staat.

Ingrid

Trots op Firma Fiep waarmee ik doe wat ik al jaren leuk vind, creatief bezig zijn en mensen helpen! Ik ben moeder van 2 jongens, Tijn van 8 en Mik van 5. Ik word blij van leuke dingen ondernemen met mijn 3 mannen, het strand, marktplaats afspeuren en meubels opknappen, koken & skiën.

IMG_4806

Anne

Samen met Jorrit en onze lieve kleine monstertjes (Fien van 7 en Tijl van 4) woon ik in een huis met een prachtig uitzicht. Ik word blij en vrolijk van de natuur, skiën, design, tuinieren, (oude) foto’s, mijn familie, fröbelen en styling.