Klussen met Tijn!

17.09.2016

Mijn (Ingrid) oudste zoon Tijn wil me het liefst bij elke klus helpen. Al vanaf dat hij heel klein is heeft hij een goed gevoel voor kleur en sfeer. Hij wist goed hoe hij zijn eigen kamer wilde hebben en vindt het leuk om dingen mooi te maken. Ik probeer dan ook altijd om hem ergens bij te betrekken, want hij kan het prima! Vorig jaar in de kerstvakantie was eindelijk zijn kamer aan de beurt, van te kinderachtig naar een stoere jongenskamer! ¬†Voor mij nog even slikken, want daar ging toch dat leuke behangetje eraf die zijn babykamer zo mooi had gemaakt 7 jaar geleden.. Maar hup mooie kleur blauw erop en ja dit past veel beter bij Tijn. Alle muren een eigen kleur gegeven en z’n meubels een nieuwe plek. Hij is er helemaal blij mee! Zie kamer Tijn bij projecten voor het resultaat;-)