Start van Firma Fiep

20.09.2016

 

We zijn altijd op zoek naar leuke, nog op te knappen meubeltjes en goede marktplaats vondsten. Daarnaast zijn we beiden fan van interieur ideeen opdoen via Pinterest, woonbladen en onze favoriete woonwinkels. Onze eigen kinderkamers hebben we dus ook met veel aandacht en creativiteit ingericht.

 

Bij het zien van deze kamers hadden steeds meer vrienden opmerkingen als; ‘ Ik heb daar zelf geen kijk op’ of ‘ Kom je mij ook eens helpen’ en natuurlijk.. ‘ Daar heb ik echt geen tijd voor..’

 

Laten wij dit nou zo’n beetje het leukste vinden om te doen! En zo onstond ineens het idee om dit inderdaad voor anderen te gaan doen. Na een aantal test-cases bij vrienden en familie besloten we dat dit het zeker is voor ons en.. daar ontstond Firma Fiep!

 

Hoezo die naam? Die ontstond spontaan tijdens een telefoongesprek. De input was het woord Firma en daar was al snel het fijn klinkende Firma Fiep;-)

 

Nu we weer een paar opdrachten verder zijn weten we het zeker, hier worden wij (en gelukkig ook onze klanten) heel blij van!

 

beeld wie zijn wij def_220x220