Aan de bak(fiets) voor Babboe

12.11.2018

Door een leuk toeval zijn wij bij dit enthousiaste bedrijf terechtgekomen. Zij gingen net een pitch starten om hun showroom een flinke make-over te geven toen één van de medewerkers onze flyer ergens zag liggen. Zij dacht meteen dat wij wel eens de juiste partij voor hen konden zijn. Na een tweetal presentaties kregen we te horen dat Firma Fiep voor Babboe aan de slag mocht. Wat een te gekke opdracht! Natuurlijk echt wel anders dan een kinderkamer, maar daardoor juist een leuke uitdaging.

 

IMG_8998Onze ideeën werden vanaf het begin goed ontvangen en in een
goede samenwerking hebben we de showroom omgetoverd tot een ruimte waar alles voor Babboe samenkomt. Een plek waar iedereen zich meteen op zijn gemak voelt en waar er ruimte is voor kinderen om op een creatieve manier lekker te spelen. En waar gezinnen ongedwongen aan kunnen schuiven aan de lange tafels voor een persoonlijk advies. Binnenkort zien jullie alle foto’s bij onze projecten, maar hierbij alvast een eerste impressie.