Tweeling broers!

05.03.2019

Eindelijk hebben we ons laatste project mooi op de site staan. Hier zijn we best weer trots op. Het gaat om de kamers van de tweejarige tweelingbroertjes Seppe en Mas. Ze waren hun babybedjes uitgegroeid en hun ouders besloten het meteen goed aan te pakken en schakelden Firma Fiep in. Ze kregen allebei hun eigen kamer en daarin wilden ze een stoer, verrassend klim-en klauterbed voor de jongens. Nou van zo’n opdracht worden wij dus heel blij. Aan de slag dus! We kregen meteen leuke idee├źn en na een gesprek met onze meubelmaker zijn we op 2 ontwerpen uitgekomen. Hiermee terug gegaan naar de ouders eng die waren ook gelijk heel enthousiast.

We zijn nog wat verder gaan speuren naar meer inspiratie om de kamers in het gewenste thema, sterren en planeten, af te stylen. Dit is goed gelukt met het fantastische space-behang bij Seppe en de mooie planetenlamp op Mas z’n bed.

De jongens spelen er graag en ontdekken steeds nieuwe mogelijkheden. En de grote bedden slapen ook nog eens prima..

Missie geslaagd dus!

IMG_7971    IMG_7953