Maarten, Jelle en een kip

02.07.2019

Maarten van der Weijden zei het vorige week zo mooi: ‘als jij nou iets heel graag wil en de eerste keer lukt het niet, mag je het best nog een tweede keer proberen’.

Deze zin was voor mij zo pakkend omdat het volledig op Firma Fiep slaat.

Hoewel we altijd wel leuke klussen hebben en hadden lopen bleef het een beetje een kabbelend bedrijfje. Dit mede door het feit dat we altijd allebei drukke banen en kleine kinderen naast Fiep hebben gehad. Zo kun je nooit voor 100% de focus op je bedrijf leggen.

Intussen zijn onze kids groter, de drukke banen hebben we vaarwel gezegd en is er letterlijk meer ruimte gekomen voor Firma Fiep en willen we dus in plaats van een bedrijfje en BEDRIJF worden.

Dus een paar maanden geleden zijn wij het tij gaan keren en zijn we in contact gekomen met Jelle. Jelle is (onder andere) bedrijfscoach en is met ons een traject aangegaan om de focus weer volledig op Firma Fiep te krijgen. De sessies die we met hem hebben zijn leerzaam, inspirerend en vooral heel goed voor ons. (En dat allemaal in zijn prachtige huisje met geweldige tuin, vandaar de foto met de kip…;-) )

Wie zijn wij? Waar legen we onze focus? Wat is onze doelgroep? Hoe bereiken we deze mensen of partijen? Hoe worden we winstgevend? Allemaal zaken waar we het uiteraard weleens over hebben gehad, maar met een coach ernaast wordt dat toch allemaal net iets makkelijker, duidelijker en beter

We zijn dolblij met Jelle en hopen dat deze tweede poging om Firma Fiep op de kaart te zetten net zo succesvol wordt als de tweede Elfstedentocht van Maarten van der Weijden.

Anne

IMG_1531 IMG_1548 d95b9250-2cc5-4de8-803b-d639ddae6c70