Wie zijn wij

De kamers voor onze eigen kinderen hebben wij met veel liefde, zorgvuldigheid en creativiteit ingericht. Hier kregen we veel leuke reacties op van vrienden. Allemaal even enthousiast.

“Ik heb daar zelf geen tijd voor”, “Ik heb daar geen kijk op hoor.” of “Alles erg leuk, maar dat inrichten… ik vind er zelf niets aan” waren veel gehoorde kreten en uiteindelijk vaak de vraag “Kun jij mij helpen?”. Daar wilden wij iets mee. Et voilà. Daar ontstond Firma Fiep! Een vernieuwend concept waarbij inrichten, stylen, samenwerken en mensen blij maken centraal staat. Van kinderkamer tot kinder(speel)ruimtes bij bedrijven en horeca.

Anne

Samen met Jorrit en onze lieve monstertjes (Fien van 10 en Tijl van 8) woon ik in een huis met een prachtig uitzicht. Ik word blij en vrolijk van de natuur, skiën, design, tuinieren, (oude) foto’s, mijn familie, fröbelen en styling.

Ingrid

Trots op Firma Fiep waarmee ik doe wat ik al jaren het leukste vind, creatief bezig zijn en mensen blij maken! Ik ben moeder van 2 jongens, Tijn van 11 en Mik van 8. Ik hou van avontuurlijke dingen ondernemen met mijn 3 mannen, het strand, Parijs, marktplaats afspeuren en meubels opknappen, koken & skiën.